Op zoek naar de beste handtas

Tijdens het shoppen:

Voor tijdens het shoppen is het natuurlijk altijd gemakkelijk om dan juist die ene perfecte tas bij je te hebben. Niet alle tassen zijn uiteraard hetzelfde en de een is dus handiger mee te nemen dan de andere. Zo is een wat kleinere handtas uiteraard makkelijk om gewoon voor de fun en sier mee te nemen over straat.

Maar juist als je bijvoorbeeld boodschappen wilt gaan doen is een grotere shoppingbag uiteraard wel veel gemakkelijker. Handtassen zijn er dus letterlijk voor iedere gelegenheid, alleen moet je uiteraard wel het formaat van je tas afstemmen op je activiteit.


Kleine handtassen:

Zoals iedere vrouw weet is het nadeel van een kleine handtas dat eigenlijk nauwelijks je spullen erin passen. Het voordeel van een klein tasje is uiteraard wel dat je alleen de hoognodige dingen meeneemt in je tas zoals je smartphone,makeup en je portemonee.

Zeker tijdens het shoppen van kleding is het handig om een kleine handtas mee te nemen, zodat je op het einde van de dag niet met nog meer tassen over straat moet.


Grotere tassen:
Grotere tassen zijn vaak minder elegant, maar je kunt er wel alles in kwijt. De keuze is dus puur aan jezelf of je wil kiezen om smaakvol met een klein tasje over straat te gaan of juist te kiezen voor een wat grotere en comfortabelere handtas.
ZOrgt er dus altijd voor dat je het formaat van je tas afstemt op de activiteiten van je dag.


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>