Oprah krijgt tas niet mee?

OprahOprah Winfrey wilde een tijdje geleden een tas kopen in Zurich Zwitserland, maar die tas was volgens de verkoopster veel te duur voor haar. Daarna was ze wel zo vriendelijk even wat goedkopere tassen te laten zien die wel te betalen waren door haar. Helaas had de verkoopster dus niet door dat ze die tas natuurlijk makkelijk kon betalen.

Oprah bleef echter door vragen naar die andere tas, maar die kreeg ze niet te zien. De verkoopster gaf aan dat ze haar gevoelens niet wilde kwetsen, door de tas te laten zien. Toen heeft Oprah uiteindelijk maar aangegeven dat hij inderdaad te duur was en is daarna weggelopen.

Later is er door Oprah aangegeven dat het ging om racisme, vertelt ze later bij Entertainment Tonight. Het is al een tijdje geleden gebeurt, maar heeft er expres niet te veel aandacht aan besteed. Om aan te geven dat er dus nog steeds racisme in de wereld is, besloot ze dit verhaal toch te delen. Zie het filmpje bij dit artikel.
Oprah Racisme vanwege tas

De tas kon ze overigens natuurlijk makkelijk betalen, al koste deze 35.000 Zwitserse Frank, wat overeenkomt met ongeveer 28.000 euro. Voor de talkshow host is dit natuurlijk een koopje met een geschat vermogen van 2,7 miljard dollar. Ze had dus wel 71.000 van die tassen kunnen kopen. Oprah zou zelfs bij haar shows de tas een keer of 230 weg kunnen geven aan iedereen in het publiek.

De eigenaresse van de tassenwinkel heeft overigens later haar excuses aangeboden voor het misverstand. De verkoopster heeft dit verkeerd ingeschat natuurlijk, en gaf hierbij aan dat er geen controle op gezichten is in de winkel. Overigens wordt de show van Oprah in Zwitserland niet uitgezonden op tv. Wellicht is hierdoor het misverstand ontstaan. De volgende keer zal de vrouw zich waarschijnlijk wel een paar keer bedenken voordat ze weer zoiets zegt tegen een klant.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>