Tassentrends voor de winter van 2013-2014

Iedere winter zien we natuurlijk de nieuwste trends terugkomen op het gebieden van kleding en schoenen. Maar uiteraard maar een nieuwe tas ook niet ontbreken in garderobe deze winter. Daarom hier alvast op een rij de trends van aankomende winter.

Je kunt dan wel het perfecte paar schoenen dragen, maar met een perfecte tas maak je natuurlijk je outfit helemaal compleet. Tijdens de fashion weken in Londen en Milaan zijn er weer diverse juweeltjes van tassen voorbij gekomen. Kortom voor iedereen wat wils. De trends van deze winter verschillen van grote tot kleine tassen. Daarnaast zien we nog verschillende zoals hele kleurrijke modellen en ook nog tassen met bont.

Populaire modellen:

De doktertas
Zonder twijfel is de doktertas een belangrijke stijl van deze winter. Dit model zagen we al terug bij grote merken als Prada en Armani, maar tegenwoordig hebben we ook een Nederlands merk welke bekend staan om dit model tas. Cowboysbag heeft diverse modellen zoals Colorado. Dit is een van de populairste modellen cowboysbag en is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals Geel en Blauw.

De Clutch
De kleine handtas is er dit seizoek ook weer bij. Dit model is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een XL variant. Daarnaast is dit model verkrijgbaar in diverse materialen zoals bont en leer. Cowboysbag heeft hier op ingespeelt door ook diverse modellen op de markt te brengen.

Mini schoudertassen
Aan de ene kant hebben we de enorme doktertassen en aan de andere kant de mini schoudertas. Vorige zomer heeft dit model zijn entree gemaakt en is dit model erg populair geworden. Vaak zien we dit model terug in diverse vormen en in diverse stijlen.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>