Wat is de perfecte tas?

Tassen zijn al sinds jaar en dag een boeiend onderwerp waar heel veel over geschreven is. Zo zijn er honderden artikelen geschreven op het internet over tassen en ook de boekhandel heeft genoeg boeken over dit onderwerp. Wij kunnen er dan ook niet over uitgepraat raken en voegen zo graag nog een artikel toe aan deze berg met informatie. Graag gaan we vandaag dus ook wat dieper in op de perfecte tas!

Het uitzoeken van een nieuwe tas is natuurlijk erg lastig. Vaak wordt er dan ook flink wat tijd doorgebracht in de oriënterende fase van de aanschaf van een nieuwe tas. Het is er ook niet heel veel gemakkelijker op geworden de laatste tijd. Steeds meer soorten en maten tassen komen er op de markt, en vaak zijn er dan per soort tas ook nog eens flink wat keuzes te maken over de kleur, ritsen of kettingen. Erg belangrijk voor de stijl die je wilt uitstralen blijft de tas natuurlijk wel! Daarom is het belangrijk dat het uitzoeken van een nieuwe tas wel goed gebeurt.

Hier een paar tips om de perfecte tas te vinden:

Zorg er voor dat de tas de juiste vorm heeft.

Heel belangrijk onderdeel dat vaak vergeten wordt is de vorm van de tas. Heb je zelf wat kilootjes te veel naar je zin, zorg dan voor een kleine tas. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet nog groter overkomt. Tegenovergesteld is het ook zo dat het verstandig is als je zelf lang en dun bent je dus kiest voor een wat grotere ronde tas. Het maakt namelijk wel degelijk verschil.

Een tas moet je ook bij je passen.


Vaak wordt er bij de aanschaf van een tas wat makkelijk over gedaan. Een tas die hoef je niet te passen, maar juist dit is heel belangrijk. Een tas staat je, of die staat je niet. Ga dus altijd even voor de spiegel staan met de tas, en zie zo of het een goede match is. Net zoals bij kleding zie je vaak meteen of iets wel of niet past.

De juiste maat.


Net zoals met het punt hierboven (een tas moet bij je passen) is het ook belangrijk dat de tas de juiste maat heeft en zo dus ‘past’. De juiste tas kan je tenslotte maken of breken. Wel zo fijn als de tas je figuur niet accentueert, maar juist maskeert. In de meeste gevallen dan toch…

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>