Nov 2:

Oprah kan dure tas op haar buik schrijven

Oprah krijgt tas niet mee?

OprahOprah Winfrey wilde een tijdje geleden een tas kopen in Zurich Zwitserland, maar die tas was volgens de verkoopster veel te duur voor haar. Daarna was ze wel zo vriendelijk even wat goedkopere tassen te laten zien die wel te betalen waren door haar. Helaas had de verkoopster dus niet door dat ze die tas natuurlijk makkelijk kon betalen.Oprah bleef echter door vragen naar die andere tas, maar die kreeg ze niet te zien. De verkoopster gaf aan dat ze haar gevoelens niet wilde kwetsen, door de tas te laten zien. Toen heeft Oprah uiteindelijk maar aangegeven dat hij inderdaad te duur was en is daarna weggelopen.Later is er door Oprah aangegeven dat het ging om racisme, vertelt ze later bij Entertainment Tonight. Het is al een tijdje geleden gebeurt, maar heeft er expres niet te veel aandacht aan besteed. Om aan te geven dat er dus nog steeds racisme in de wereld is, besloot ze dit verhaal toch te delen. Zie het filmpje bij dit artikel.
Oprah Racisme vanwege tasDe tas kon ze overigens natuurlijk makkelijk betalen, al koste deze 35.000 Zwitserse Frank, wat overeenkomt met ongeveer 28.000 euro. Voor de talkshow host is dit natuurlijk een koopje met een geschat vermogen van 2,7 miljard dollar. Ze had dus wel 71.000 van die tassen kunnen kopen. Oprah zou zelfs bij haar shows de tas een keer of 230 weg kunnen geven aan iedereen in het publiek.De eigenaresse van de tassenwinkel heeft overigens later haar excuses aangeboden voor het misverstand. De verkoopster heeft dit verkeerd ingeschat natuurlijk, en gaf hierbij aan dat er geen controle op gezichten is in de winkel. Overigens wordt de show van Oprah in Zwitserland niet uitgezonden op tv. Wellicht is hierdoor het misverstand ontstaan. De volgende keer zal de vrouw zich waarschijnlijk wel een paar keer bedenken voordat ze weer zoiets zegt tegen een klant.

Meer artikelen
Oct 30:

Op zoek naar de beste handtas

Tijdens het shoppen:


Voor tijdens het shoppen is het natuurlijk altijd gemakkelijk om dan juist die ene perfecte tas bij je te hebben. Niet alle tassen zijn uiteraard hetzelfde en de een is dus handiger mee te nemen dan de andere. Zo is een wat kleinere handtas uiteraard makkelijk om gewoon voor de fun en sier mee te nemen over straat.

Maar juist als je bijvoorbeeld boodschappen wilt gaan doen is een grotere shoppingbag uiteraard wel veel gemakkelijker. Handtassen zijn er dus letterlijk voor iedere gelegenheid, alleen moet je uiteraard wel het formaat van je tas afstemmen op je activiteit.
Kleine handtassen:


Zoals iedere vrouw weet is het nadeel van een kleine handtas dat eigenlijk nauwelijks je spullen erin passen. Het voordeel van een klein tasje is uiteraard wel dat je alleen de hoognodige dingen meeneemt in je tas zoals je smartphone,makeup en je portemonee.

Zeker tijdens het shoppen van kleding is het handig om een kleine handtas mee te nemen, zodat je op het einde van de dag niet met nog meer tassen over straat moet.
Grotere tassen:
Grotere tassen zijn vaak minder elegant, maar je kunt er wel alles in kwijt. De keuze is dus puur aan jezelf of je wil kiezen om smaakvol met een klein tasje over straat te gaan of juist te kiezen voor een wat grotere en comfortabelere handtas.
ZOrgt er dus altijd voor dat je het formaat van je tas afstemt op de activiteiten van je dag.
Meer artikelen
Oct 17:

Wat is de perfecte tas?

Tassen zijn al sinds jaar en dag een boeiend onderwerp waar heel veel over geschreven is. Zo zijn er honderden artikelen geschreven op het internet over tassen en ook de boekhandel heeft genoeg boeken over dit onderwerp. Wij kunnen er dan ook niet over uitgepraat raken en voegen zo graag nog een artikel toe aan deze berg met informatie. Graag gaan we vandaag dus ook wat dieper in op de perfecte tas!Het uitzoeken van een nieuwe tas is natuurlijk erg lastig. Vaak wordt er dan ook flink wat tijd doorgebracht in de oriënterende fase van de aanschaf van een nieuwe tas. Het is er ook niet heel veel gemakkelijker op geworden de laatste tijd. Steeds meer soorten en maten tassen komen er op de markt, en vaak zijn er dan per soort tas ook nog eens flink wat keuzes te maken over de kleur, ritsen of kettingen. Erg belangrijk voor de stijl die je wilt uitstralen blijft de tas natuurlijk wel! Daarom is het belangrijk dat het uitzoeken van een nieuwe tas wel goed gebeurt.Hier een paar tips om de perfecte tas te vinden:Zorg er voor dat de tas de juiste vorm heeft.Heel belangrijk onderdeel dat vaak vergeten wordt is de vorm van de tas. Heb je zelf wat kilootjes te veel naar je zin, zorg dan voor een kleine tas. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet nog groter overkomt. Tegenovergesteld is het ook zo dat het verstandig is als je zelf lang en dun bent je dus kiest voor een wat grotere ronde tas. Het maakt namelijk wel degelijk verschil.Een tas moet je ook bij je passen.
Vaak wordt er bij de aanschaf van een tas wat makkelijk over gedaan. Een tas die hoef je niet te passen, maar juist dit is heel belangrijk. Een tas staat je, of die staat je niet. Ga dus altijd even voor de spiegel staan met de tas, en zie zo of het een goede match is. Net zoals bij kleding zie je vaak meteen of iets wel of niet past.De juiste maat.
Net zoals met het punt hierboven (een tas moet bij je passen) is het ook belangrijk dat de tas de juiste maat heeft en zo dus ‘past’. De juiste tas kan je tenslotte maken of breken. Wel zo fijn als de tas je figuur niet accentueert, maar juist maskeert. In de meeste gevallen dan toch…

Meer artikelen
Aug 30:

Stijging in de verkoop van mannentassen

Dit jaar is de verkoop van mannentassen gestegen met 3 procent.

Steeds meer mannen kopen tegenwoordig een tas. Tegenwoordig gaat het hier zelfs om een miljoenen industrie van ruim 2,1 miljard euro.

Het populairste model van het afgelopen jaar was de rugtas. De verkopen van dit model stegen met ongeveer 24 procent.

De tassen waarvan je zou verwachten dat ze meer werden verkocht bleven juist achter. Het gaat hier om de schoudertas,laptoptas en aktetas welke minder werden verkocht. Gemiddeld betaald een man 42 euro voor een typische mannentas en voor een rugzak wordt +/- 27 euro betaald.

Het dragen van skinny jeans.
Volgens marktonderzoek vanuit Amerika is de belangrijkste verklaring van de stijging in verkopen te wijden aan het feit dat mannen steeds vaker een strakke broek dragen ( skinny jeans). Dit zorgt ervoor dat een mobiele telefoon, sleutels en dergelijke niet makkelijk in een broekzak meer passen.

Meer artikelen
Aug 30:

Tassentrends voor de winter van 2013-2014

Iedere winter zien we natuurlijk de nieuwste trends terugkomen op het gebieden van kleding en schoenen. Maar uiteraard maar een nieuwe tas ook niet ontbreken in garderobe deze winter. Daarom hier alvast op een rij de trends van aankomende winter.

Je kunt dan wel het perfecte paar schoenen dragen, maar met een perfecte tas maak je natuurlijk je outfit helemaal compleet. Tijdens de fashion weken in Londen en Milaan zijn er weer diverse juweeltjes van tassen voorbij gekomen. Kortom voor iedereen wat wils. De trends van deze winter verschillen van grote tot kleine tassen. Daarnaast zien we nog verschillende zoals hele kleurrijke modellen en ook nog tassen met bont.

Populaire modellen:

De doktertas
Zonder twijfel is de doktertas een belangrijke stijl van deze winter. Dit model zagen we al terug bij grote merken als Prada en Armani, maar tegenwoordig hebben we ook een Nederlands merk welke bekend staan om dit model tas. Cowboysbag heeft diverse modellen zoals Colorado. Dit is een van de populairste modellen cowboysbag en is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals Geel en Blauw.

De Clutch
De kleine handtas is er dit seizoek ook weer bij. Dit model is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een XL variant. Daarnaast is dit model verkrijgbaar in diverse materialen zoals bont en leer. Cowboysbag heeft hier op ingespeelt door ook diverse modellen op de markt te brengen.

Mini schoudertassen
Aan de ene kant hebben we de enorme doktertassen en aan de andere kant de mini schoudertas. Vorige zomer heeft dit model zijn entree gemaakt en is dit model erg populair geworden. Vaak zien we dit model terug in diverse vormen en in diverse stijlen.

Meer artikelen